miercuri, 2 mai 2012

STREET STYLE partea I (nuante de rosu)




Reguli de purtare a culorii rosii






Daca ai reusi pentru cateva momente sa scapi de prejudecata ca rosul este o culoare feminina, ai intelege ca este foarte simplu sa adaugi aceasta nuanta, cu masura in garderoba ta.


Rosul nu inseamna neaparat culoarea aprinsa a ciresei sau sangeriul, ci toate nuantele care deriva din rosu (caramiziu, portocaliu, visiniu) si pot deveni accente de culoare foarte sic in tinuta masculina. E adevarat ca rosul este culoarea care sare cel mai usor in ochi si, folosita in cantitati mari, poate sa-ti transforme tinuta intr-una de popstar, eventual. Tocmai de aceea, exista anumite reguli pentru barbati care vor sa poarte rosu.


Incepe cu un mic accent de culoare

O cravata, o esarfa, un papion, niste bretele, o pereche de ochelari cu rama rosie, un fular sau niste manusi rosii denota intotdeauna un barbat preocupat de aspectul sau. Alaturi de aceste accesorii, merg foarte bine tinutele in culori ca gri, maron, negru, bleumarin sau verde. Cureaua rosie este si ea o idee buna daca vrei sa incepi sa porti aceasta culoare.

Pentru cei cu simtul umorului, sosetele rosii, purtate cu pantaloni mai scurti sau suflecati, sunt o optiune demna de luat in seama. Vorbim aici de tinute relaxate, de strada sau de club.


Piesele ca pantalonii sau camasa trebuie atent alese

Pantalonii rosii pot deveni foarte interesanti si usor de asortat cu restul hainelor tale, daca alegi un model de jeans, de exemplu. Poti alege nuante de visiniu sau caramiziu care arata foarte bine alaturi de un tricou Polo, de exemplu, sau o camasa in carouri.

Camasa de culoare rosie poate fi tot cu o croiala casual, chiar cu un print in carouri, si o poti purta, deschisa, peste un tricou alb, ca sa pui in valoare contrastul.

Sacoul sau jacheta rosie sunt pentru "avansati"

Daca simti ca te impaci bine cu nuanta rosie, o buna achizitie ar fi un sacou in aceasta culoare, casual, pentru ca e vorba de o tinuta relaxata, desi foarte chic. Alte variante sunt: vesta, puloverul sau jacheta. Pe dedesubt, poti purta ceva puternic contrastant cum ar fi o bluza verde sau albastra si jeansi.

Pantofii rosii

Prezentarile de moda recente abunda de pantofi barbatesti rosii sau portocalii, cu siret, din piele intoarsa. Intr-adevar este un model mai pretentios si nu usor de purtat.



GALERIE FOTO:












































































































































































































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu